Nätverksträff

Aleforsrådets nätverksträff

Två gånger om året bjuder Aleforsstiftelsen in våra medlemmar i Aleforsrådet till en nätverksträff där vi samlas för att belysa något aktuellt tema inom området alkohol och droger. Träffen vänder sig till dig som har personalansvar, arbetar med HR-frågor eller inom företagshälsovården.

Får arbetsgivaren drogtesta sina anställda?

Det finns många risker i arbetslivet som kan leda till arbetsplatsolyckor och står man under påverkan av alkohol eller andra droger så ökar riskerna avsevärt. Utifrån arbetsgivarens skyldighet att tillhandahålla en sund och säker arbetsmiljö kan det därför vara rimligt att kräva av de anställda att de avhåller sig från sådana substanser under arbetstid såvida det inte är medicinskt motiverat. Men vad händer om medarbetaren inte ställer upp att låta sig testas?

Vi samarbetar med Advokatfirman Vinge och går tillsammans igenom rättsläget. Kan arbetsgivaren kräva alkohol- och drogtest av sina anställda? När? Hur? Vad händer sedan?

Välkommen till ett mycket intressant möte med de främsta experterna på området. Inbjudan vänder sig till dig som arbetar som chef, personal- eller HR-ansvarig på någon av Aleforsrådets arbetsplatser.

Vi kommer att hålla till i Vinges lokaler i Nordstan i Göteborg och bjuder på lunch. Därför är det viktigt att vi får in din anmälan och att du anger om du har någon matallergi.

Anmälan görs på vår hemsida. Notera att deltagandet är kostnadsfritt för Aleforsrådets medlemmar, men då antalet platser är begränsade så kan vi endast ta emot två personer från respektive medlemsorganisation.

Tid och plats: kl 12:00 – 14:00 den 8 maj, 2018
Advokatfirman Vinge, Nordstadstorget 6 (i Nordstan), Göteborg

OBS! Kom i tid då vi startar med lunch.

Pris: Kostnadsfritt för Aleforsrådets medlemmar samt företagshälsor som samarbetar med oss
(max 2 deltagare/medlemsorganisation eller FHV). Övriga 750 kr.

Välkommen!

Anmälan

OBS! Fullsatt. Det går bra att anmäla sig till kölista.

Anmälan till kölista

Ditt namn (obligatorisk)

Din befattning

Din organisation

Telefon

Ev matallergi

Din epost (obligatorisk)

Jag samtycker till att min information sparas i enlighet med GDPR.

Information om GDPR

Jag önskar få Aleforsstiftelsens nyhetsbrev som e-post (skickas kostnadsfritt en gång per månad)

Hoppa till verktygsfältet